Olof K Gustafsson

Blogg

Du har väl inte heller missat all uppståndelse kring Olof K Gustafsson, han som idag jobbar för Escobar inc. Men vem är Olof K Gustafsson egentligen? Till en början så verkar allt som vanligt, Olof växte upp i en familj där pappan satt i kommunfullmäktige för socialdemokraterna.

Olof gick på Kungsholmen i Stockholm och redan under gymnasieåren började Olof utveckla sin talang för att tjäna pengar. Som 17-åring var han chef för 23 anställda i hans företag som distribuerade simpsons serietidningar.

Under gymnasiet tjänade Olof sin första miljon, detta trots att han läste in den treåriga linjen på två år. Olof hade bråttom och målet var att bli dollarmiljonär.

Efter några år på Handelshögskolan gav han sig av till USA.

Snabbfakta om Olof K Gustafsson:

Net worth / förmögenhet:ca 48 000 000$
Fru:Svetlana
Wikipedia:Nej, ingen egen sida ännu.
Instagram:Ja, läs mer här.
Född:1993

Olof K Gustafsson blev rikskändis – över en natt

Allt började egentligen med att SVT play sände en dokumentär om Olof som fick ett oerhört genomslag i rutan. Olof själv var en dröm för journalister och annan press, han uttalade sig kontroversiellt och ingen kunde riktigt veta vad han skulle säga under intervjun.

Olof K Gustafsson blev rikskändis - över en natt

I stort sett alla medier ville prata med Olof, allt från Youtubers till journalister på Svenska Dagbladet.

Olofs uttalande och hans position i USA gjorde människor nyfikna.

Första åren i USA

Starten i USA var långt ifrån bra. Under perioder saknade Olof både arbete och bostad. Han levde på hamburgare från McDonalds. Till slut fick han ett lågbetalt jobb som telefonförsäljare. Men snart vände lyckan. Olof hade en idé om ett dataspel som skulle handla om Pablo Escobar så han stämde träff med Pablos broder och strax efter det inledde de ett samarbete.

Olof K och Donald Trump

En stor del av fascinationen kring Olof beror på hans kontakter med mäktiga personer i USA. Olof påstås ha hjälp Trump med röstfiske under 2016 och detta är inget han förnekar.

Olof K och Donald Trump

Söker du på Trump Tower 63a med Olof k Gustafsson passa på att kolla in bilder där Olof och Trump hänger med varann.

Flashback är skeptiska till Olofs Networth

Söker du efter Olof K på flashback hittar du ömsom regn, ömsom sol, skeptiker menar att hans net worth är en bluff. Då de menar att det är han själv som ligger bakom uppgifterna om att han är värd 55 000 000 dollar.

Olof K på Wikipedia

Såklart har Olof ingen egen sida på Wikpedia. Däremot finns det en gällande Escobar Inc, där kommer du att hitta uppgifter om hans kontakter med Trump och hans roll i företaget.

Likaså cirkulerar det rykten om Olof k Gustafssons förmögenhet, inga tillförlitliga uppgifter finns, men just nu ser det ut som att det inte går någon nöd på honom.

Stämde Netflix

För ett tag sedan stämde Escobar Inc streaming-tjänsten Netflix.

Netflix hade sänt en dokumentär där Escobars namn var med, rättsprocessen handlade om att Netflix hade använt namnet utan att betala och Olofs ståndpunkt var att Escobar var ett varumärkesskyddat namn.

Lyxliv i Dubai

Just nu bor Olof K Gustafsson, ihop med sin fru som heter Svetlana, och deras barn i Dubai. De som följer Olof på Instagram och Twitter vet att han gillar ett liv i lyx. Olof själv betonar dock att han har fått jobba för sina pengar.

En del rykten cirkulerar att Olofs förmögenhet utgörs till stor del av Bitcoin. Det finns dock inga säkra källor på detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *