8 Tips för att Spara pengar på Bilförsäkring

Spartips

Bilar är underbara maskiner när det gäller deras förmåga att transportera dig på ett smidigt sätt.

Allt så underbart som en bil kan erbjuda kostar pengar. Men även om bilar kostar mycket pengar finns det många sätt som du kan minska dina kostnader på. Vi kan göra små förändringar för att göra enorma besparingar på att köra våra bilar, så det kostar mindre för lyxen som en bil erbjuder.

Här är 8 sätt du kan minska dina försäkringskostnader.

Tips för att spara stort på bilförsäkringen

1. Bli en bättre förare

Håll polisen borta från svansen och skörda frukterna av billigare premier. Om du tror att du är ganska bra bakom ratten och du har ett utmärkt körresultat utan incidenter kommer du att minska din premie genom att öka din självrisk

2. Betala din försäkring årligen

Månatliga försäkringsbetalningar är ofta fler.

3. Välj rätt märke och modell

Ja – att köra en extra sällsynt supersnabb sportbil kommer att kosta dig mer än en Ford med ett gäng praktiska säkerhetsfunktioner.

4. Låt inte dina barn köra din bil

Förare under 25 kommer att höja din premie. Få dem att ta bussen fram till deras 25-årsdag eller spara till sin egen bil och de tillhörande kostnaderna för att ha en.

5. Tänk på var du bor

Om du bor nära en högriskzon (en motorväg som är benägen att bilar kör av den) eller tjuvar och vandaler kommer du att betala mer. Om du säkrar din larmade bil i ett garage som har larm så betalar du mindre.

6. Bli bra på underhåll

Underhåll och serva din bil regelbundet eftersom din försäkring sannolikt inte kommer att täcka dig för mekaniska fel eller däckskador på grund av försummelse.

7. Gör din bil så säker som möjligt

Installera larm och startspärr. Allt du lägger till så här kommer att minska din premie. Bara att ringa runt försäkringsbolag och svara på deras frågor kommer att ge dig en god uppfattning om vad du behöver göra för att få ner dina premier.

8. Kombinera försäkringar

Det är alltid billigare att paketera. Men se till att du har användning av dessa paket också. Leta runt och jämför policyer med hjälp av jämförelsesajter online.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *