Behöver du Pengar Snabbt? 12 snabba sätt att fylla ditt Sparkonto

Spartips

Jag känner inte många människor som gillar att tjäna pengar långsamt. Så jag slår vad om att du kommer att älska dessa tips om hur du kan tjäna några pengar snabbt, ja idag – kanske till och med just nu! Nästa gång du behöver lite snabba pengar, kom bara tillbaka till den här lilla artikeln och klicka på länkarna för att börja lägga fler slantar i din spargris.

1. Sälj dina grejer

Lägg allt skräp på eBay, Blocket, Facebook och andra onlinemarknadsplatser. Det är lätt att gå runt i huset, fotografera dina grejer och ladda upp ditt gamla skräp. Innan du vet ordet av kommer du att få folk som knackar på din dörr och släpper pengar direkt i din glada hand.

Gör det här:

Skaffa ett konto på ebay, Blocket, och andra handelsplatformar

Börja fotografera dina grejer och ladda upp till marknadsplatserna.

Eller gör så här:

Gör en inventering av alla prylar du har till salu. Det finns också massor av appar för att organisera din garageförsäljning och ta bilder för utrustningen med en uppskattning av vad du kan tjäna eller en lokal marknad i ditt område.

2. Hitta mynt

Gör så här just nu:

Ha en enorm sanering av ditt hus eller välj ett rum varje dag under semestern. Medan du städar och rensar upp hittar du antagligen ett stort antal mynt som ligger runt. Lägg de pengarna i en spargris för en regnig dag.

Hur mycket fick du? Skriv i kommentarerna nedan.

3. Returnera saker

Lämna tillbaka alla oönskade föremål som du har tänkt returnera. Gräv fram dessa kvitton och de oönskade gåvorna och lämna tillbaka dem till butikerna för några omedelbara kontanter.

Gör det nu! Vad hittade du och hur mycket är det värt?

4. Utför uppgifter

Lista en uppgift du kan tjäna pengar på idag.

Besök olika sajter där du kan erbjuda dina tjänster och tjäna pengar medan du hjälper någon annan att få något gjort. Ska du till Ikea till exempel? Du kanske kan transportera en vara åt någon på väg tillbaka och tjäna lite snabba pengar på att köra dit och tillbaka ändå! Det kan betala för det där fina nya heminredningsobjektet du precis köpt.

5. Hyr ut din parkeringsplats

Om du bor i staden och har lite utrymme på din gårdsplan visste du att du kan tjäna pengar på att hyra ut det?

Besök webbplatser där du kan erbjuda detta och hyr ut en parkeringsplats som du inte använder.

6. Gör onlineundersökningar

Var försiktig med onlineundersökningsföretag. Några av dem är bedragare, men många är helt legitima. Du får helt enkelt betalt för att svara på onlineundersökningar som är lätt som en plätt. Du kan göra dessa från komforten av ditt hem.

7. Sälj dina konsthantverk online

Besök sajter som Etsy.com där du kan sälja föremål online. Etsy är bra om du är duktig på att skapa konstiga föremål eller hemgjorda varor.

8. Hyr ut ett rum

Hyr ett rum i ditt hem på platser som AirBnB.com. Var bara noga med att kontrollera referenser och recensioner av personen som kan vara på besök!

9. Gör onlineuppgifter

Gör små uppgifter för onlineföretag som Amazon. Mechanical Turk ( mturk.com) är en webbplats som kommer att betala dig för att utföra små uppgifter som de behöver göras. Sök på nätet efter en produkt, ställ en fråga eller kom med din åsikt. Du kommer inte att tjäna en förmögenhet på det här, men om du gjorde det här istället för att spela spel till exempel är det väl använd tid.

10. Hyr ut din bil när du inte använder den!

På vissa webbplatser kan du hyra ut din bil. Perekt när du inte använder den.

11. Bli handledare

Har du en speciell kompetens, eller en universitetsexamen för ämnen som matematik, naturvetenskap, engelska, samhällskunskap eller annat.

12. Ge råd

Är du en guru för ett visst ämne? Det finns hemsidor där du kan få betalt för att svara på frågor inom områden som medicin, juridik, ekonomi, hemförbättring och mekaniska reparationer. Användare kommer att betala för du ska svara på en fråga beroende på vad folk vill betala för ditt expertsvar – och du får 25–50 procent av avgiften. För att bli expert måste du verifiera dina referenser fullständigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *