Så sparar du pengar från din soffa idag

Så sparar du pengar från din soffa idag

Spartips

Om du vill lära dig hur du sparar pengar kanske du gillar konceptet att göra det från din soffa. Tro det eller ej din soffa har mycket pengar att spara kraft och du kommer att bli förvånad över dessa tips och hur mycket du kan uppnå utan att flytta, växla, arbeta, gå, ta en buss och mer.

Här är några slumpmässiga tips om hur du sparar pengar från din soffa

Ring folk

Du skulle bli förvånad över hur mycket pengar du kan spara genom att ringa några telefonsamtal under dagen. För att vara praktisk med detta, sikta på ett telefonsamtal varje dag medan du sitter på soffan med en god kopp. Ring det telefonsamtalet till en leverantör som du regelbundet spenderar pengar med.

Här är en lista över några få personer som du kan ringa från din soffa och be om bättre priser:

 1. El och gasleverantörer – Be om bättre tariffer eller priser

 2. Din internet-tv-tjänst – De blir riktigt konkurrenskraftiga och de flesta är mer än villig att arbeta med dig
 3. Centrelink – Ring och se till att du får alla rättigheter

 4. Köp presenter online

  Vi spenderar ett helt år med att köpa presenter till människor. Genom att vara lite organiserad kan du plocka upp fantastiska och billiga presenter till människor du älskar. Ta din kalender och planera ditt presentköp. Gör det speciellt för din utländska familj och vänner. Du kan skicka ett presentkort online, beställa något från eBay eller köpa något i mottagarens stad för att spara porto.

  Handla din mat

  Jag vet att jag alltid tjatar på när det gäller att handla mat på nätet, men det här sparar så mycket pengar och tid. Planera dina matvaror på en tisdag kväll och låt dem anlända tidigt på lördag morgon i tid till helgen.

  Planera och organisera

  Om du planerar ditt liv bättre kommer du att spara pengar. Detta är givet. Tillbringa tid i soffan med din surfplatta, bärbara dator, telefon eller med en fysisk kalender och planera din vecka, månad och år. Behöver du boka ett flyg för ett evenemang? Gör så långt i förväg och du kommer att spara mycket pengar. Det finns ingen ände på hur du kan spara pengar när det gäller att organisera sig. Denna punkt är nyckeln.

  Hämta gratis saker eller sälj dina grejer

  Behöver du något? Gå in på sajter som Gumtree eller Zilch och leta efter gratis eller kraftigt reducerade begagnade varor. Folk slänger bra saker hela tiden. Eftersom du sitter sysslolös i soffan kan du lika gärna ta vara på din tid och hitta det du behöver till ett mycket reducerat pris. Naturligtvis, om du har saker att sälja – du kan lista dina föremål medan du sitter i soffan också! Använd din telefon. Det finns en app för nästan allt nuförtiden!


  Så sparar du pengar från din soffa | Har du tips?

  Det här är bara några idéer som du kan sofflor (live från din soffa) och spara pengar utan att arbeta eller verkligen försöka. Har du några bra idéer om hur du kan spara pengar från din soffa? Lista dina fantastiska idéer i kommentarerna nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *