Spara Pengar hemma – Tips som gör Livet Enkelt

Spartips

Att spara pengar hemma är enklare än vad du tror! Du kan göra detta från soffan i din komfort. Du behöver inte göra några tunga lyft. Läs vidare för att upptäcka några snabba tips för att spara pengar hemma som gör livet enkelt.

Isolera ditt hem

Dålig isolering är överlägset en av de största energi- och pengarsugarna. Gör en komplett heminventering av alla sprickor och utrymmen som du bättre kan isolera. Ta bort springor under dörrar, sätt nyans på fönster och investera i energieffektiva system. Sätt definitivt isolering i tak och väggar om du har råd.

Baka bröd

Det finns hundratals typer och stilar av bröd nuförtiden. Vi är bortskämda med valmöjligheter. Men ta en närmare titt så hittar du många tillsatser som är helt onödiga. Överväg att baka ditt eget nyttiga bröd. Du vet exakt vad som finns i ditt bröd och du sparar också pengar. Du kanske till och med blir expert. Du kommer inte bara att spara pengar hemma, du kan tjäna pengar hemifrån också!

Låna från biblioteket eller investera i en Apple TV

Istället för att betala för dyra TV-abonnemang, överväg att låna underhållning från ditt lokala bibliotek. Beroende på ditt bibliotek får du ett par veckor på dig att titta på dem innan du måste ta tillbaka dem. Gör detta i några månader och du kanske aldrig vill betala för dyra abonnemang igen. Om du vill ha en solid investering att spara pengar, överväg en Apple TV eller ChromeCast-box. Du kommer att kunna titta på internet-tv och YouTube-videor på din teve. Du sparar pengar hemma direkt.

Byt glödlampor

Det finns gott om anledningar till att byta gamla glödlampor. Byt ut de gamla glödlamporna till mer energieffektiva med hjälp av en elektriker om det behövs. Du sparar massor av energi genom att installera dem. Njut av besparingarna på din nästa elräkning.

Köp ett hus du har råd med

Lockas inte in i bolånefällan. När du köper ett hus, satsa på ett du har råd med i ett område som inte tömmer ditt konto. Förbered dig på att spendera tid på renoveringar eller att bo i ett mindre än perfekt hus. Du kan inte göra något medan du väntar på att ditt hem ska få eget kapital utan att ens lyfta ett finger. Köp ett äldre hus i rätt område och du kommer att skörda frukterna.

Skär ner på elen

Se till att stänga av apparaterna vid väggen mellan användningarna. Du kommer att göra stora besparingar över tiden. Detta är också en bra allmän brandförebyggande åtgärd.

Byteshandel

Bli bra på byteshandel för att spara pengar hemma. Byt en webbdesignfärdighet med en hantverkare och få några renoveringsjobb gratis. Erbjud en vän barnvakt i utbyte mot några hemlagade måltider. Det finns många sätt du kan byta utan att växla pengar.

Skapa dina egna väggavtryck

Gå inte och köp dyr konst när du kan trycka din egen. Köp stockfoton online. Hitta ett digitalt tryckeri online som kan leverera trycket till dig. Det finns många tryck-och-leveranstjänster som kommer att få upp dina vackra konstverk för mindre.

Återanvänd tomma lådor

Kasta inte flingor eller skokartonger. Återanvänd dem och använd dem för förvaring för att spara pengar hemma. Förvara barnstrumpor, smycken och slipsar i lådor. Du kommer också att spara en utrymme i din papperskorg medan du organiserar ditt hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *