12 beprövade sätt att spara ditt företag Pengar

Spartips

Vill du spara pengar på utgifter för ditt företag? I så fall är tipsen i det här blogginlägget perfekta för dig. Du hittar 12 olika sätt som kan hjälpa dig att spara tiotusentals kronor över tiden. Dessa beprövade strategier kommer inte bara att hjälpa ditt resultat utan också ge kunderna en bättre upplevelse.

Här är 12 tips som alla företagare kan använda för att göra några seriösa besparingar.

  1. Byt försäkringsleverantör
  2. Få bättre priser på kreditkort med icke-användningsbonusar, låg- räntor och flera belöningsprogram
  3. Kolla in de nya marknadsföringstrenderna inom sociala medier eller prova influencer marketing där du samarbetar med toppbloggare och innehållsskapare som kommer att marknadsföra ditt företags produkter/tjänster till sina följare utan kostnad för dig!
  4. Byt från pappersfakturor (de där sakerna som ändå går vilse) till digitala fakturalösningar som automatiskt skickar ett e-postmeddelande när någon är sen med att betala sin räkning så att den inte hamnar i inkasso
  5. Uppgradera till en mer effektiv kontorsprogramvara som sparar tid och pengar (t.ex. byte från Microsoft Office 2003 till Google Docs)
  6. Kolla in ny teknik som molnredovisningslösning eller få hjälp med att konfigurera ditt konto om du inte är tekniskt kunnig genom att anställa en revisor!
  7. Se hur många företagare som sparar på sina försäkringspremier
  8. Anlita en professionell bokhållare för att ta hand om din lön, lager och skatter
  9. Byt från ett papperslöst kontorssystem till ett där du enkelt kan komma åt alla dina dokument i molnet som Google Drive.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *